Cryolipolyse, Vetbevriezing.

Wat is cryolipolyse? Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, door het vet te bevriezen kristalliseren de vetcellen, waardoor het lichaam de cellen niet meer als lichaamseigen herkend en waarna de gekristaliseerde vetcellen samen met de ontlasting het lichaam verlaten. De vetcellen die gekristaliseerd zijn verdwijnen en kunnen niet meer terug komen waardoor het resultaat optimaal zal zijn.

Wat is het resultaat? Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body Wizard Duo een vetreductie van 20% en is men gemiddeld na 3 behandelingen tevreden met het resultaat.

Hoe lang duurt de behandeling? De behandeling duurt per zone 60 minuten, er kunnen totaal 4 zones gelijk behandeld worden. Na 10 tot 12 weken komt men terug en zal de vervolg behandeling plaatsvinden.

Welke zone’s zijn te behandelen? Onderbuik, maag, heupen, love handles, billen, buitenkant dijbeen (zadeltassen), binnenkant bovenbeen, rug (BH bandje), bovenarmen.

Hoe voelt de behandeling? Tijdens de behandeling wordt een gel-pad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten. In slechts 1 uur kunnen tot maximaal 4 plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden

Is er nazorg? Na de machinale behandeling, kneed en masseert de specialiste de behandelde zone manueel los en brengt het slimming serum aan op het behandelde gebied. Het slimming serum €59,00 adviseert de specialiste voor thuis gebruik. Het slimming serum zal de afvalstoffen sneller het lichaam doen verlaten en de huid verzorgen en egaler en gladder maken.

Wilt u starten met cryolipolyse? Voorafgaand aan de behandeling komt u langs voor een intake gesprek. Tijdens de intake bespreekt u uw wensen en kijkt de specialiste naar de mogelijkheden.

Voordelen voor u op een rijtje: geen operatie, geen littekens, geen herstelperiode, geen crash dieet, geen intensive trainingen, mooie contouren van het lichaam, uw kleding zal mooier vallen en een kleding maat kleiner zijn.

PRIJZEN:
prijzen per plaatsing 98 euro