IPL

Definitief ontharen

U nooit meer druk hoeven maken over vervelende en ongewenste haartjes?! Dan is IPL ontharen de manier om op een veilige, pijnloze, snelle methode en zonder complicaties van deze haartjes verlost te worden. De lichtflits valt door de transparante huid en wordt door het pigment in het haar opgenomen en geleidt naar de haarwortel. In de haarwortel wordt het licht omgezet in warmte waardoor de haarwortel wordt verbrand. Omdat de haren in verschillende fasen groeien zijn er gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig. Per behandeling worden de haartjes die aan de haarwortel vast zitten verbranden.

Huidverjonging

De warmte-energie van de MedCos IPL stimuleerd de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen waardoor uw poriƫn jonger worden, kleine lijntjes vervagen en de textuur van uw huid verbeterd, waardoor uw huid frisser en jonger oogt. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1-2 weken. Wij adviseren 1 onderhoudsbehandeling per 2 maanden om het resultaat te behouden, omdat het verouderingsproces van de huid altijd door blijft gaan.

Couperose en Spider naevi

Storende verwijde bloedvaatjes op de benen( spider naevi ofwel 'spinnetjes') en storende verwijde bloedvaatjes op het gezicht (couperose) vervagen en verdwijnen met de medcos IPL methode. De rode gestolde bloedcellen in de vaatjes absoberen het licht welke door de warmte 'loskomen'.de rode storende bloedvaatjes vervagen en verdwijnen met slechts enkele behandelingen. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

Pigmentatie

Met de MedCos IPL SHR kunnen enkele vormen van pigmentatie zeer effectief en veilig behandeld worden (denk aan ouderdomsvlekjes op bijv. de handen). De storende pigmentvlekken worden verwijderd door het gepulseerde licht dat middels een filter van 520 NM word overgebracht op de te behandelen locatie. Na iedere behandeling zult u resultaat zien en gemiddeld zijn er 1 - 3 behandelingen nodig.

Prijslijst MedCos IPL : Klik hier